Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Čišćenje soba

Čišćenje soba

Od početka pandemije COVID-19 posvećujemo još više pažnje higijeni soba i apartmana. Sve naše sobarice prilikom čišćenja soba nose maske za lice i rukavice. Sobe se dezinficiraju svakodnevno. Površine se čiste deterdžentom i potom dezificijensom. Također, posteljine, jastučnice i deke se peru prvom deterdžentom, a zatim dezificijensom. Sve sobe i apartmani se provjetravaju. Tepisi se dezifinciraju kao i sve rizične točke poput kvaka, tipka, telefona itd.  Svim zaposlenicima se mjeri temperatura, a jednom mjesečno se vrši i profesionalno zaprašivanje dezificijenskom. Zbog dodatne opreznosti iz soba i apartmana se uklonio mini bar.
Maske za lice

Maske za lice

Prema odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske maske za lice su obavezne u zatvorenim prostorima, za naše osoblje i za goste. Cijenimo vaše razumijevanje.
Dezinfekcijski stalci

Dezinfekcijski stalci

Na svim ulazima u hotel nalaze se dezinfekcijska sredstva. Potičemo Vas da ih koristite zbog Vašeg zdravlja i zdravlja ljudi oko Vas.
Restoran Taurus

Restoran Taurus

Restoran Taurus na raspolaganju ima dvije terase koje se prostiru na više od 250 kvadrata. Svi stolovi su na propisanom razmaku. Naše osoblje poslužuje u maskama i rukavicama. Također, kuhari tijekom pripreme jela nose rukavice i maske. Na svim ulazima u restoran se nalaze dezinfekcijska sredstva, a minimalno jednom mjesečno se vrši profesionalna dezinfekcija prostora.  Kako bi se naši gosti osjećali još sigurnije, svim našim zaposlenicima mjerimo tjelesnu temperaturu prilikom dolaska na posao. Ako se gosti hotela svejedno ne osjećaju ugodno zbog odlaska u restoran, nudimo i poslugu u sobu od 07:00 do 24:00.
The Bar

The Bar

Kao i u restoranu, u baru su standardi higijene na najvišoj razini. Stolovi su međusobno udaljeni prema propisanom razmaku. Poslije svakog gosta dezinficiraju se stolovi i stolice. Konobari nose maske za lice i rukavice te im se dvaput dnevno mjeri tjelesna temperatura. Svim gostima dostupna su dezinfekcijska sredstva.