Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Meeting Point

Meeting Point

Upoznajte ljude. Razmijenite ideje. Kreirajte nešto novo.

Bilo da želite organizirati konferenciju, seminar, prezentaciju ili poslovni sastanak, na raspolaganju Vam je posebno dizajnirani Business centar.

Admiral Hotel ima sve sastojke - odlična poslovna rješenja, vrhunsku tehnologiju, kulinarske opcije s potpisom, podršku tijekom Vaših seminara, prikladnu lokaciju i moderan ambijent. Savršena opcija za one koji svoj posao žele raditi s lakoćom i stilom.

Na raspolaganju su Vam moderne, novoopremljene multifunkcionalne sale za konferencije koje mogu biti prilagodođene prema Vašim potrebama. Posebno iskustvo svi će sudionici iskustiti i s modernom tehnologijom koja prožima Business centar. Admiral tim Vam stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoći.

Nakon što završite poslovni dio, zabavite se uz bogat izbor pića u The Baru, opustite se u sauni ili jacuzziju u sklopu naše Relax zone, uputite se u kulinarsku avanturu u restoran Taurus ili pak isprobajte sreću u Grand Casinu Admiral.

ADMIRAL MEETING POINT TIM

Poboljšajte svoje iskustvo uz pomoć Meeting Point tima. Iskoristite naše znanje i zadivite poslovne suradnike Vašim događajem, seminarom, konferencijama ili poslovnim okupljanjem.

Tel: +385 1 33 22 900

Fax: +385 1 3322 910

E-mail: meeting@admiralhotel.hr

Sale za konferencije

Više

Moderne, novoopremljene i multifunkcionalne

Paketi

Više

Odaberite najbolje za Vašu konferenciju

Virtualna šetnja

Više

3D šetnja Meeting Pointom

Sky office

Više

Soba za poslovne sastanke s panoramskim pogledom