Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Konferencijske dvorane

Konferencijske dvorane

Poslovni događaji po Vašoj mjeri

01.12.2017.

Bilo da organizirate konferenciju, seminar, prezentaciju ili manji sastanak, Admiral Hotel Vam na raspolaganju stoji s dvoranama za konferencije koje se prilagođavaju vašim potrebama i željama. 


Naša glavna konferencijska dvorana Tesla predstavlja višenamjenski prostor koji se može prilagoditi prema Vašim zahtjevima. Dvoranu je moguće pregraditi do 12 različitih verzija. Sve sale za konferencije su klimatizirane, dobro zvučno podržane, smještene na istom katu uz mogućnost više ulaza. Tehnološke opcije: besplatan Wi-Fi, LCD projektori, projektorska platna, touch-screen ekrani, oprema za konferencije, ozvučenje s mikrofonima, prirodno svjetlo, mini-bar, prostor za kavu i čaj.


BUSINESS CENTAR Admiral Hotela nudi 24/7 mogućnost printanja, skeniranja, kopiranja i slanja faks poruka dostupnih na glavnoj recepciji