Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Restaurant Taurus

Restaurant Taurus

Razmazite svoje nepce

05.09.2022.

Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu naše kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas.

BUFFET DORUČAK

Započnite jutro uz mirisnu vruću kavu, kvalitetne čajeve, prirodne sokove, vafle te počastite sebe i partnere odabirom iz bogatog asortimana pekarskih, mliječnih i suhomesnatih proizvoda. Kušajte naše domaće štrukle – favorit Zagreba, slatke američke palačinke, ili dopustite da Vas naš šef kuhinje razmazi sa svježe pripremljenim omletom kojeg sukladno Vašoj želji priprema pred Vama. Taurus doručak nudi prvoklasne regionalne i sezonske delicije za početak dana koje ćete poželjeti svako jutro. Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci doručkujte na svježem zraku i uživajte u jutarnjim zrakama sunca na našoj zelenoj terasi.

DORUČAK U SOBU

Za one koji počinju dan žele početi u nešto ležernijem tonu, tu je opcija dostave doručka u sobu. Uživajte u početku dana u udobnosti Vaše sobe. 

POSLUGA U SOBU
- dostupna 07:00-24:00-

Odaberite doručak po Vašem ukusu - Taurus, Zagreb, američki, fitness ili doručak bez glutena. Za ručak ili večeru počastite se vrhunskim specijalitetima našeg šefa kuhinje iz čije ponude izdvajamo hamburgere, pizzu, club sendvič, deserte i brojne druge poslastice. 


Radno vrijeme:

Doručak 06:45 - 10:00 sati
Doručak u sobi 6:30 - 11:00 sati
A-la-carte jelovnik 06:00-00:00 sati
Telefon: +385 1 33 22 905