Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN

HoReCa Adria Opatija

30.10.2019.

Ovoga vikenda posjetili smo sajam HoReCa Adria u organizaciji časopisa Turizam Info. Sajam se održao u opatijskoj dvorani Marino Cvetković i okupio vodeće dobavljače za sektor turizma i ugostiteljstva iz Hrvatske i inozemstva. Sajam je trajao tri dana, od 24.-26. listopada 2019., a ove je godine proslavio svoj mini jubilej – petu godišnjicu. Okupilo se preko 90 izlagača te gotovo 3000 posjetitelja koji su mogli pronaći mnogo novih ideja za obogatiti svoju ponudu. Naš Admiral tim predstavljali su: Ivan Topolnjak, Fabijan Bronzović i Moreno Pavličić.

Tijekom tri dana trajanja sajma, posjetitelji si mogli pronaći sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje, a osim samoga izlagačkog dijela, Sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja. Namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.

Sajam opreme za hotele, restorane i apartmane u svojem petom izdanju okupio je dosad najveći broj izlagača i to uglavnom iz Hrvatske, ali i iz Italije, Njemačke, Austrije i Srbije. Izlagački program najvećim dijelom obuhvaćao opremu za profesionalne kuhinje i hotele, sav potreban sitan materijal i inventar, a predstavili su se vodeći brendovi koji danas postoje na tržištu. “Ove godine imamo i edukacije za ugostitelje i hotelijere, a cijeli je sajam usmjeren prema podizanju kvalitete jer je sezona pokazala da budućnost u turizmu imaju samo oni koji promišljaju o ulaganju i podizanju kvalitete svojih objekata i usluga. Kroz ovaj sajam nam je želja dati svoj doprinos pozitivnim pomacima u podizanju kvalitete opatijskog i kvarnerskog, ali i hrvatskog turizma”,  rekla je Barbara Požarić, glavna urednica časopisa Turizam info.



Nove trendove u hotelijerstvu i turizmu svakako ćemo implementirati u svoje poslovanje. Admiral Hotel uvijek prati najnovije trendove na tržištu kako bi svojim gostima pružio najbolju uslugu.