Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Drugi rođendan Grand Casina

Drugi rođendan Grand Casina

Koncert Tonija Cetinskog

18.09.2019.

Jedno od najpopularnijih imena naše pop scene, Tony Cetinski, dolazi na rođendan i veliku proslavu Grand Casina Admiral. Suvereni vladar top lista, jedan od najemitiranijih izvođača i višestruki dobitnik Porina zapjevat će svoje najveće hitove na pozornici Granda. Publika će uživati u hitovima “23. prosinac”, “Blago onom 'ko te ima”, “Umirem sto puta dnevno”, “Žena nad ženama”, ali i u hitovima s aktualnog albuma “Kao u snu”. Riječ je o dvanaestom studijskom albumu ovog renomiranog izvođača, a obožavatelji su na njega čekali šest godina. 

Nakon gotovo trideset godina izvrsne karijere i bezbroj hitova uz koje pjevaju sve generacije, Tony uvijek ostavlja srce na pozornici. Ništa drugačije neće biti ni 18.10. na drugom rođendanu Grand Casina Admiral. Koncert počinje u 21h, a ulaz je besplatan. 

Rezerviraj svoje mjesto na koncertu uz jedan od paketa: http://bit.ly/2mnrg0k




Posjeti Grand Casino i doživi zabavu u Las Vegas stilu.