Poštovani gosti, kako bi Vam se olakšao ulazak i boravak u Hrvatskoj, Ministarstvo Unutarnjih Poslova omogućilo je da se na stranici https://entercroatia.mup.hr/ ispuni obrazac kako bi Vam pomogli pri lakšem prelasku granice.

Zatvori

Pročitajte informacije o mjerama i ograničenjima putovanja u države Europske unije.

Zatvori
EN
Ljetni događaji u Zagrebu

Ljetni događaji u Zagrebu

Uživajte u Zagrebu ljeti

16.07.2019.

Ljeto nije samo na plaži, ljeto je i u našem glavnom gradu! Posjetite odlična mjesta, usput se lijepo zabavite i u pravom smislu doživite Zagreb. 

Dvorišta na Gornjem gradu pričaju priču o Zagrebu kakvu još niste doživjeli. Mala, skrivena dvorišta nude dobra pića, hranu i glazbu. Događaj počinje 12. srpnja i traje do 21. srpnja. 



More knjiga
Od 1. do 14. srpnja na Zrinjevac se vraća popularna plaža. Posjetitelji mogu uživati u više od 300 knjiga na hrvatskom i engleskom koje će moći besplatno posuditi. U ponudi su razni osvježavajući kokteli, hrana, a navečer se može uživati u filmskim projekcijama na travi.



Filmoljupci, ovo je poslastica za Vas! Gledati filmove na otvorenom u ljetnoj večeri može biti predivno iskustvo. Ljetno kino prima do 550 posjetitelja koji će uživati u vrhunskim filmskim naslovima. Ako ste zaljubljenici u film, ljetna pozornica Tuškanac od 16. do 21. srpnja je mjesto za Vas!



Nakon što posjetite neke od događaja u centru grada, uvijek možete doći u The Bar koji se nalazi u sklopu Admiral Hotela. Opustite se i uživajte u vrhunskim pićima. Ne zaboravite probati naše ljetne koktele. Margarita, Sex on the Beach, Mojito ili Pina Colada, što god izaberete, uživat ćete.



Kada dođete u Zagreb, odsjednite u Admiral Hotelu i istražite glavni grad Lijepe naše s nama.